ក្រូច​ទប់​ស្កាត់​មហារីក​មាត់​

ថ្មីៗនេះ​ក្រុមហ៊ុន​ស្រាវ​ជ្រាវ​មក​ពី​ប្រទេស​អូស្រ្តាលី​​ បាន​រក​ឃើញ​ដាំណាំ​ត្រូច​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ការ​ប្រឈម​នៃការ​កើត​មហារីក​មាត់​ បំពង់​ក និង​មហារីក​ក្រពះ​បាន​រហូត​ដល់​ ៥០ភាគរយ​ហើយ​ថែម​ទាំង​អាច​បន្ថយ​អាត្រា​គ្រោះ​ថ្នាក់​ចំពោះ​អាការ​ងងឹតមុខ​ខ្យល់​ចាប់​បាន​រហូត​ដល់​ ១៩ភាគរយ​ប្រសិន​បើ​ទទួល​ទាន​បន្ថែម​ជាពិសេស​។

ប្រភេទ​ដំណាំ​ក្រូច​នេះ​ វា​មាន​សារ​ធាតុ​ប្រឆាំង​រ៉ាឌីកលសេរី​ច្រើន​បំផុត​ ហើយ​ថែម​ទាំង​មាន​សារធាតុ​គីមី​នៃរុក្ខជាតិ​ជាង​ ១៧០​ប្រភេទ​ដែល​ជួយ​ទ្រទ្រង់​ប្រព័ន្ធ​ការពារ​រាង​កាយ​ និង​ជួយ​ទប់​ស្កាត់​ការរីក​លូត​លាស់​នៃសាច​ដុំ​មហារីក​ ទប់​ស្កាត់​កុំ​ឲ្យ​ឈាម​កក ហើយ​កាត់​បន្ថយ​អត្រា​គ្រោះ​ថ្នាក់​នៃរោគ​ដែល​ទាក់​ទង​ នឹង​សរសៃឈាម​ចិញ្ចឹម​បេះដូង​ រោគ​ធាត់ និង​រោគ​ទឹក​នោម​ផ្អែម​។
ជាមួយ​គ្នា​នេះ​ដែរ​ជាមួយ​ភាព​សម្បូរ​បែប​របស់​យើង​ ដែល​មាន​ក្រូច​ឲ្យ​ជ្រើសរើស​ទទួល​ទាន​ពេញៗ​មួយ​ឆ្នាំ​ ដែល​នាំមក​ភាព​សម្បូរ​បែបនៅ​ខេត្ត​បាត់​ដំបង​។
ដូច​នេះ​អ្នក​ដែល​មាន​ការ​ប្រឈម​ និង​មហារីក​ ហើយ​ចង់​កាត់​បន្ថយ​អត្រា​គ្រោះ​ថ្នាក់​នេះ​បាន​សូម​ទទួល​ទាន​ក្រូច​ឲ្យ​បាន​ជាប្រចាំ​ ព្រោះ​វា​មិន​គ្រាន់​តែ​ជួយ​ឲ្យ​សុខភាព​ល្អ​ ប៉ុណ្ណោះទេ​វា​ថែម​ទាំង​ជួយ​ឲ្យ​ស្បែក​ស្រស់​ថ្លា​ផូផង់​ទៀត​ផង៕

About piphup

Simple and Friendly!!!

Posted on September 2, 2011, in ចំនេះដឹងសុខភាព​ និងការរស់នៅ (Healthy Living and Health Knowledge). Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: